Thursday, June 30, 2011

RossRazif 1st GA.....

Salam 1 malaysia!!! diumumkan, rossrazif menjemput semua blogger2 tuk menyertai 1st GA RossRazif...sebelum ni mmg ada keinginan nak wat GA tp kesuntukan masa..maklumla beranak kecik...Jadi sesiapa yang terjumpa blog xfemes ni, dialu2kan joint GA Ross ni yer....yang dh jadi member pun dijemput sama yer....saja suka2 disamping dpt menambah kenalan..........

Lets checkout apa yg diperlukan.............


Ni la Banner pink lady ni....


SYARAT-SYARAT :

1.  Wajib FOLLOW blog saya...RossrazifBlog dan RossrazifContest Blog......

2.  Buat Entry Bertajuk " Inner Itu Saya Punya "...

3.  Letakkan banner dlm entry tersebut..dan tempek kat side bar sama yer..linkkan sekali....

4.  Bila dah siap tinggalkan link blog di ruangan komen....

5.  2 Pemenang yg mengikut syarat akan dipilih berdasarkan nombor bertuah....pemenang akan menerima sehelai inner 2tone dan sehelai inner 3tone setiap seorang.....
7.  Mudah saja syarat nyer....dan jangan lupa pilih kaler untuk inner 2 tone dan 3tone yer....


6. Tarikh Tutup Penyertaan : 30/06/2011 pkl 12.00a.m....


         contoh : Inner 1 = deep pink + light pink + Magenta
                                                       Inner 2 = purple + light blue

itu sahaja syarat2 nyer.....


Contoh inner 2 Tone.....

Nota : semua warna yang dinyatakan diatas masih ada stok...jangan risau....

35 comments:

  1. Assalammualaikum.. saya join..

    http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  2. Salam Puan Ross..
    Saya pun nak join gak la..
    linknya kat sini

    http://alamakkkanie.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  3. SY JOIN KAK

    http://syeedasaniey.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  4. salam, saya join jugak.

    http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    id follower: amiraliyana

    ReplyDelete
  5. sy joiin..tp letak html kt lg satu blog..
    follow blog niih..atu lg tuh tak jumpe butg follow pu...
    huhu..~

    ReplyDelete
  6. http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    join...

    ReplyDelete
  7. di tag : A y e s h a Ramlee

    followers tengah rosak kot... nanti kalau da okey TGB datang semula tau... janji

    http://thegamesbingo.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  8. http://khadiah.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    di tag : A y e s h a Ramlee

    ReplyDelete
  9. sigadispink join...(^_^)

    http://storysigadispink.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  10. SLAM PERKENALAN..princess join..


    http://syahirasyamimi.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  11. saya join...

    http://contestheartyz.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    tq

    ReplyDelete
  12. GA ni diiklankan disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/rossrazif-1st-ga.html

    ReplyDelete
  13. join
    http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  14. hudaa join~!

    http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  15. http://nanagirl-blog.blogspot.com/2011/06/rossrazif-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. اَلـــــسَّلاَمُ عَلَيْكُـــمْ وَرَحْمَـــة ُاللهِ وَبَرَكَاتُـــهُ
    sy join..salam perkenalan :)

    http://ecahmafia.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  17. Salam,

    sy join ye :)

    id follower:myonlinebutique4u

    http://nonaswc.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  18. ema join this GA. hope dapat !! :D

    http://ermaizzati.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ID FOLLOWER : angeloo

    ReplyDelete
  19. saya dah join :)

    http://redribbonboutique.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  20. join jugak ^^,

    http://gadisarawakcorner.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  21. SALAM...

    ANNE JOIN JUGAK..
    ANNE FOLOWWER KE 54

    http://annscape.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  22. join
    http://blog-mommy-daddy.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  23. join
    http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  24. miraH da ltk link kt blog 1 lg tu ye..
    tp knp miraH da klik follow, xkuar pom kt stu..huhuhu..

    follower : isyam mirah

    ReplyDelete
  25. joined~...

    ID: Nisa' Azman

    http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  26. sy join

    http://neaflerida.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  27. akak , tomato join ^^

    http://tomatokering.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  28. salam...

    PU join

    http://pinkummi.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  29. salam...saye join jugak!!hehe(^^,)
    http://chocolatelove196.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  30. salam..saya join k..
    http://kontes2.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    ReplyDelete
  31. nenek join this GA :)

    http://neneksayha.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-yang-punya.html

    ReplyDelete
  32. http://dieybababy.blogspot.com/2011/06/inner-itu-saya-punya.html

    da join !!

    ReplyDelete
  33. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete